UPC Romania a lansat modemul Connect Box prin care ofera viteze de pana la 500 Mbps pe Wi-Fi, viteze comparabile cu cele ale internetului prin cablu.

Compania raspunde astfel asteptarilor a peste 49% dintre romani care cred ca viteza internetului wireless este aceeasi cu cea oferita de internetul prin cablu, conform unui studiu de piata realizat de UPC in perioada iulie-august 2015, pe un esantion reprezentativ de utilizatori de internet din mediul urban.*

Connect Box este disponibil impreuna cu internetul Fiber Power 200 si 500 la nivel national, in toata aria de acoperireUPC. Cu un design modern si minimalist, care se potriveste perfect oricarei case, modemul ofera conexiune stabila si distribuie inteligent semnalul tuturor dispozitivelor conectate, indiferent de locul din casa in care s-ar afla utilizatorul.

In prezent, 83% dintre clientii rezidentiali de internet folosesc internetul wireless, fata de 69% in urma cu doi ani, arata studiul UPC. In medie, un utilizator detine 3,6 echipamente prin care acceseaza internetul acasa, iar in intervalele orare obisnuite de utilizare sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane intr-o locuinta.

Mai multe informatii despre Connect Box sunt disponibile pe www.upc.ro/internet/connect-box.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.