Valentin Tomsa se retrage de la conducerea SAP Romania, dupa ce a fost 14 ani manager al companiei de solutii software si tehnologie pentru afaceri.

Manager interimar SAP Romania va fi, de la 1 octombrie, Dragos Petrea, in prezent SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est. Petrea are 12 ani de experienta in industria IT locala, din care peste 5 ani la SAP, scrie MEDIAFAX.

"Valentin Tomsa a ajutat la pozitionarea SAP ca standard in industria locala de software si a dezvoltat organizatia locala, in prezent numarand cateva sute de angajati implicati in activitatile de vanzare si consultanta. (...) Ii uram succes in planurile sale de viitor", a declarat intr-un comunicat Vojislav Genić, managing director SAP pentru Europa de Sud-Est.

Compania germana SAP, cel mai mare producator mondial de software si tehnologie pentru afaceri, a deschis reprezentanta din Romania in 2002 si detine trei centre care ofera servicii de consultanta IT, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.