99 de proiecte din 36 de localitati sunt supuse jurizarii interne si votului public incepand de luni 17 august.

Dintre cele 134 de proiecte depuse in prima etapa a concursului, pana la 1 august, s-au calificat in finala 99.

Proiectele finaliste vin din 36 de localitati - Aiud, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Onesti, Marghita, Oradea, Botosani, Brasov, Nehoiu, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Targoviste, Galati, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Toplita, Orastie, Petrosani, Slobozia, Iasi, Otopeni, Voluntari, Baia Mare, Reghin, Targu Mures, Ploiesti, Zalau, Agnita, Sibiu, Radauti, Timisoara, Ramnicu Valcea, Focsani si Bucuresti.
Cele 99 de proiecte au fost supuse votului public incepand de luni, 17 august.

In paralel cu procesul de votare, 64 de voluntari Raiffeisen vor evalua proiectele calificate in etapa finala din acest an. Nota juriului si numarul de voturi primite pentru fiecare proiect vor avea o pondere egala in media finala (50%-50%).

Mai multe detalii despre procesul de votare pot fi gasite in pagina Program de granturi a site-ului raiffeisencomunitati.ro. Pana pe 11 septembrie 2015, orele 17:00, un singur proiect poate fi votat o singură data.

Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100.000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte, cu impact în comunitate, care vor primi fiecare cate o finantare de 10.000 euro.

A cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati a inceput pe 1 iulie 2015 si se va incheia pe 11 septembrie 2015. Lista proiectelor castigatoare va fi anuntata pana la data de 16 septembrie 2015, dupa verificarea si validarea de catre Raiffeisen Bank S.A. a voturilor inregistrate. Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati este primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piata bancara din Romania, scopul principal fiind sa sprijine organizatiile care doresc sa dezvolte si sa implementeze programe in beneficiul comunitatilor unde Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.

Citeste si:
15 banci, amendate de ANPC cu peste 500.000 de lei
15 banci, amendate de ANPC cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.