Samsung Electronics Romania a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita insolventa Family Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail destinata electronicelor si electrocasnicelor.

Cererea a fost depusa marti.

Potrivit datelor Registrului Comertului, Domo Retail este controlata de Avarike Limited (Cipru) - 99,99% si Eugen Petrov (cetatean austriac, nascut in Bulgaria). In octombrie 2014, Petrov a preluat compania in urma unui proces de management buyout.

Domo Retail este unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, detinand o retea nationala formata din peste 90 de magazine, precum si platforma de retail online www.domo.ro. Principalii concurenti ai Domo sunt Altex si Flanco, scrie MEDIAFAX.

In 2013, afacerile companiei au atins 584,1 milioane de lei, de la 552,4 milioane de lei in urma cu un an, iar pierderile au scazut de la 50,2 milioane de lei la 42,3 milioane de lei. Pentru 2014, Domo nu si-a depus datele la Ministerul Finantelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.