FAN Courier a deschis patru centre de predare-primire a expeditiilor pentru clientii din Bucuresti, numarul acestora ajungand astfel la opt unitati, a anuntat luni compania de curierat.
"In decursul timpului, am constatat ca sunt clienti carora fie timpul nu le permitea sa astepte curierul pentru a primi sau a preda un colet sau plic fie isi exprimau dorinta de a veni la noi la sediu pentru a ridica expeditia. Punctele de predare/primire au fost solutia prin care oferim clientilor o noua posibilitate de a accesa serviciile FAN Courier mai aproape de casa sau biroul lor", a declarat intr-un comunicat Roxana Magopet, directorul de marketing al FAN Courier.

Noile puncte FAN Courier sunt situate in zonele 13 Septembrie, Serban Voda, Stirbei Voda si Calea Calarasi. Unitatile deschise anterior sunt amplasate in sectoarele 2 si 6 si in localitatile Stefanestii de Jos si Popesti Leordeni, din judetul Ilfov. Compania de curierat a fost infiintata in 1998 si este detinuta de Felix Patrascanu si fratii Adrian si Neculai Mihai, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.