Business 3 Iulie 2015 12:45
Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia vanzarilor de autovehicule si motociclete, a crescut in primele cinci luni fata de aceeasi perioada din 2014, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 4%, respectiv cu 4,3%.
Evolutia a fost influentata de cresterea vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun (de 9,3% serie bruta) si comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate (6,7%). Vanzarile de produse nealimentare au scazut cu 1,4%, potrivit datelor INS, scrie MEDIAFAX.

In luna mai 2015, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a scazut fata de luna precedenta atat ca serie bruta, cu 2%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 0,8%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.