Directorul general al UPC Romania si Ungaria, Severina Pascu, a fost numit la conducerea activitatilor grupului Liberty Global in regiunea Europa Centrala si de Est, functia sa anterioara fiind preluata de Robert Redeleanu, pana in prezent chief marketing officer la UPC.

Modificarile vor intra in vigoare miercuri. "In noul sau rol, Severina Pascu va conduce toate operatiunile Liberty Global din Regiunea Europa Centrala si de Est, care acopera Polonia, Ungaria, Romania, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH. (...) Severina ii succede lui Betzalel Kenigsztein, care a preluat rolul de Presedinte si Chief Operating Officer al operatiunilor Liberty Global din America Latina si Caraibe", arata compania, intr-un comunicat.

Redeleanu a fost numit director general al UPC Romania. In varsta de 40 de ani, el este Chief Marketing Officer al UPC din 2013, responsabil pentru toate activitatile companiei din departamentele de marketing, vanzari si comunicare cu clientii.

Veniturile operatorului de telecomunicatii prin cablu UPC Romania au scazut cu 10,6% in primul trimestru, de la 43,5 milioane de dolari in urma cu un an la 38,9 milioane de dolari, potrivit datelor publicate in luna mai de grupul american Liberty Global. Calculate in lei, veniturile UPC Romania au crescut cu 8%, compania atribuind declinul veniturilor in dolari evolutiei nefavorabile a leului fata de moneda americana.

Numarul abonamentelor a ajuns la sfarsitul primului trimestrului la un total de aproape 2.000.000, pe toate segmentele de televiziune, internet si telefonie. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, compania are un total de peste 65.000 de abonamente noi si isi continua cresterea confirmata in ultimii ani, datorita avansului cu 13% al abonamentelor de internet si de televiziune digitala, scrie MEDIAFAX.

Operatorul roman este afiliat la UPC Broadband, divizia europeana a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din lume. Compania furnizeaza servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), internet in banda larga si telefonie in aproximativ 200 de localitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.