Business 2 Iunie 2015 18:44
Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu trei provocari, si anume populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, in plenul Camerei Deputatilor.

In completarea discursului sau, Ponta a distribuit un material in care sunt prezentate date privind evolutia economiei, dar si un capitol privind "Pericole pentru dezvoltarea Romaniei", in care este indicata capcana populismului, este mentionata dublarea alocatiilor pentru copii si este precizat in acest context ca Guvernul nu va mai accepta masuri fara a avea un calcul privind impactul bugetar al acestora.

"Avem crestere sanatoasa, suntem pregatiti de Euro, suntem primul Guvern care transfera major bunastare spre cei cu venituri mici, dar trebuie sa fim atenti la capcana populismului! Aplicam cresterea alocatiilor, pentru ca am identificat bani (noi am gasit banii–liberalii nu ne-au dat solutii), dar trebuie sa fim atenti la alte situatii riscante! Nu vom mai accepta masuri structurale fara a avea un calcul privind impactul bugetar al acestora", se arata in document

El s-a referit si la o eventuala instabilitate politica a tarii, aratand insa ca este convins ca Guvernul si Parlamentul isi vor continua pana la termen mandatul, si a insistat asupra faptului ca Guvernul a aplicat un program al Uniunii Social-Liberale, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.