Business 13 Mai 2015 14:56
Nu este un lucru nou faptul ca renumita cladire Ciclop din capitala va gazdui cea de-a doua editie Art Safari, un eveniment destinat artei contemporane si moderne.

Elementul de noutate insa vine din faptul ca intreaga cladire va beneficia de FreeWiFi®. Pe langa beneficiile pe care acest serviciu inovator le ofera vizitatorilor Art Safari si care pot fi deduse inca din nume, FreeWiFi® vine la pachet cu numeroase alte avantaje pentru organizatorii evenimentului.

Acest instrument de marketing direct, dezvoltat de AnyMedia, ofera posibilitatea de a comunica in mod personalizat cu vizitatorii din locatie, de a atrage vizitatori noi sau de a-i fideliza pe cei existenti, de a-si crea o baza reala de date si de a avea acces la diverse informatii privind traficul in locatie.

Legat de acest parteneriatul incheiat recent cu Ciclop, Laurentiu Cenusa, Partner @ AnyMedia, afirma: “In contextul noului parteneriat, am putea spune ca marketingul direct este si el un element care tine de arta. Ma refer la arta de a stii cum sa-l folosesti, astfel incat sa ai rezultate. Comunicarea cu clientii se simplifica radical prin intermediul mesajelor, poti vizuala in timp real date despre comportamentul utilizatorilor si acestea sunt doar cateva dintre avantajele serviciului oferit de noi.”

Art Safari este un eveniment anual dedicat artei contemporane si moderne, care prezinta artisti din portofoliul galeriilor de arta romanesti si international. Anul acesta, va avea loc intre 13 si 17 mai in cladirea Ciclop de pe B-dul Magheru 6-8.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.