Business 8 Mai 2015 13:20
Operatorul de servicii medicale private Medlife, controlat de familia Marcu, a deschis joi al patrulea spital din Bucuresti, Medlife Titan, in urma unei investitii de 1,4 milioane de euro, unitatea fiind axata pe servicii in regim de spitalizare de zi.

"Deschiderea spitalului Medlife Titan reprezinta raspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, in cei 4 ani de la inaugurare, au fost diagnosticati si tratati peste 90.000 de pacienti. Pana in prezent investitia in cele doua proiecte din zona Titan, hyperclinica si spitalul, s-a ridicat la 2,2 milioane de euro", a afirmat Mihai Marcu, presedintele Medlife.

Spitalul se intinde pe trei niveluri, avand o suprafata de 1.800 de metri patrati. Unitatea are 31 de paturi si dispune de un bloc operator cu o sala de operatie unde se poate efectua orice tip de interventie chirurgicala. In total, in cele 9 spitale, Medlife are 23 de sali de operatie si 610 paturi. Spitalele din reteaua Medlife au realizat peste 45.000 de interventii chirurgicale si peste 17.000 de nasteri, scrie MEDIAFAX.

Medlife a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 80 de milioane de euro si este cel mai mare jucator de pe piata privata de servicii medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.