eMAG va cumpara retailerul online Fashion Days, pentru a-si dezvolta astfel activitatile din industria de fashion online, segment pe care a intrat in luna martie, ambele companii fiind detinute de grupul Naspers.

"eMAG (...) a inceput demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. In mai 2015, compania va depune o solicitare catre autoritatile de reglementare a concurentei privind preluarea controlului asupra Fashion Days", se arata intr-un comunicat al eMAG. Fashion Days isi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic al eMAG si isi va muta biroul central la Bucuresti. Potrivit comunicatului, Fashion Days are peste opt milioane de utilizatori si 200.000 de produse disponibile, de la peste 500 branduri internationale, scrie MEDIAFAX.

La finele lunii martie, eMAG.ro a inceput sa vanda imbracaminte, incaltaminte si accesorii, odata cu lansarea categoriei Fashion, pentru care estima vanzari de 7,5 de milioane euro in primul an, si a lansat un brand propriu de fashion - RELEASE. eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, fiind prezent pe toate categoriile de produse: electronice, IT, electrocasnice, produse pentru copii, fashion, casa si gradina, carti, sport, auto si supermarket.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.