Dacia si Romturingia, firma specializata in conversia si amenajarea de caroserii, au anuntat marti livrarea primelor vehicule Duster destinate serviciilor de ambulanta, primele astfel de vehicule fiind livrate in Angola.

"Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care sa fie adaptat exploatarii in cele mai dificile conditii de teren. Produsul rezultat in urma cooperarii dintre echipele de specialisti ai Renault Tehnologie Roumanie si cei de la Romturingia este o ambulanta de tip A1, aceasta fiind omologata conform normelor europene in domeniu", se arata intr-un comunicat al Dacia, scrie MEDIAFAX.

Vehiculul are la baza structura modelului Duster. Aceasta a fost suprainaltata si alungita cu 300 mm.

Primele vehicule Duster ambulanta comandate sunt livrate in Angola, piata unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.

Grupul Renault Romania a colaborat cu Romturingia si pentru vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat incepand de anul trecut in dotarea flotei OMV Petrom.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.