Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a inceput procedurile de achizitie pentru atribuirea unui contract, estimat la 687,5 milioane lei (155 milioane euro) fara TVA, privind constructia unui segment de 16,8 km al autostrazii Brasov-Targu Mures-Cluj-Oradea, in judetul Cluj.

Contractul va avea o durata de implementare de cinci ani si jumatate, din care perioada de proiectare va fi de sase luni, cea de executie de un an, iar garantia lucrarilor de patru ani.

Proiectul va fi finantat din bugetul de stat.

Ofertele pentru acest proiect pot fi depuse pana la 6 mai, arata Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale, intr-un comunicat, potrivit MEDIAFAX.

Segmentul respectiv porneste de la Nodul Nadaselu si continua, pe un traseu de 16,8 km, pana in zona localitatii Mihaiesti, avand patru viaducte si un pasaj.

Compania americana Bechtel a construit primii 52 de kilometri ai autostrazii, intre Campia Turzii si Gilau, inaugurati in perioada 2009-2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.