Cel mai important proiect al Guvernului in acest an este Codul Fiscal, la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant, transmite premierul Victor Ponta, adaugand ca acest proiect continua "cu orice pret si in orice conjunctura politica".
"Cel mai important proiect al Guvernului in anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Valcov a avut si va continua sa aiba un rol determinant!). Vreau sa asigur pe toata lumea ca acest proiect merge mai departe, cu orice pret si in orice conjunctura politica! Dezvoltarea economica a tarii este direct legata de adoptarea si implementarea acestui nou Cod - posibila datorita muncii oamenilor din aceasta tara si rezultatelor guvernarii din 2012-2015!", scrie Ponta pe Facebook, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, este acuzat de trafic de influenta, fiind suspectat ca, in calitate de primar al orasului Slatina, ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri in atribuirea unor contracte, cel din urma promitandu-i 20 la suta din sumele incasate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.