Anterior, viteza de descazrcare (download) se situa la 7,2 Mbps sau 14,4 Mbps, in timp ce viteza de incarcare (upload) atingea 384 kbps sau 1,9 Mbps, atat in banda de frecventa de 2.100 MHz, cat si in banda de 900 MHz.

"Cresterea vitezelor la internet in reteaua Digi Mobil ce permite viteze de descarcare de pana la 21,6 Mbps si de 5,8 Mbps pentru incarcare, va fi disponibila, in prima etapa, in orasele Constanta si statiunile de pe litoralul romanesc, Iasi, Galati, Braila, Pitesti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacau si Vaslui. In a doua etapa, care se va incheia pana la finalul lunii martie, noile viteze vor fi accesibile si in Bucuresti, Ilfov, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Hunedoara, Ploiesti, Resita, Slatina si Targu Jiu", se arata intr-un comunicat al RCS&RDS remis MEDIAFAX.

Noile viteze de transfer sunt disponibile prin tehnologia 3G, atat in banda de frecventa de 2.100 MHz, cat si in banda de 900 MHz. RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Cehia, Spania si Italia. Compania furnizeaza servicii de internet fix si mobil, televiziune prin cablu si satelit, telefonie fixa si mobila si servicii de continut video la cerere.