Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a declarat, vineri, dupa ce a participat la prezentarea bilantului pentru 2014 al DIICOT, ca este convins ca SRI va avea o colaborare "extrem de buna" cu aceasta structura de Parchet.

Eduard Hellvig a participat, la noul sediu al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, la prezentarea raportului de activitate pentru 2014 al DIICOT.

La finalul bilantului DIICOT, care a avut loc cu usile inchise, Eduard Hellvig nu a dorit sa comenteze rezultatele activitatii directiei, dar a spus ca este convins ca relatia SRI-DIICOT va fi una "extrem de buna", scrie MEDIAFAX.

La prezentarea raportului de activitate al DIICOT au fost prezenti si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, vicepremierul Gabriel Oprea, seful SRI, Eduard Hellvig, procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Marius Iacob, precum si membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.