Administratorii Tarom, aflati in functie in postura de interimari, si-au dat demisia, dupa ce Ministerul Transporturilor, proprietarul companiei, a stabilit componenta viitorului Consiliu de Administratie, a declarat directorul general al operatorului aerian, Christian Heinzmann.

"Ieri dupa amiaza am avut o sedinta de board pozitiva, iar aseara membrii CA si-au depus demisiile, dupa venirea listei cu viitorii administratori, transmisa de Ministerul Transporturilor", a afirmat Heinzmann, pentru MEDIAFAX.

El a precizat ca demisiile nu au legatura cu activitatea companiei. Heinzmann nu a precizat viitorii administratori ai Tarom.

CA al Tarom este condus, din mai 2014, de fostul sef al Directiei de privatizare din Departamentul pentru Energie Gabriel Dumitrascu. Ceilalti administratori sunt Dante Stein, Toma-Dorin Cimpeanu, Dan Andrei si Anisoara Cornila.

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Compania opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de parteneri. Flota Tarom cuprinde 24 aeronave Airbus, Boeing si ATR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.