Lantul american Subway a ajuns la o retea de 22 de restaurante in Romania, dupa ce a deschis doua unitati noi, una in Oradea si una in Alba Iulia, aceasta din urma fiind situata intr-o benzinarie OMV Petrom, a anuntat compania.

"Succesul inregistrat de primul Subway drive-thru din Sibiu vizitat zilnic de sute de clienti a condus la extinderea parteneriatului cu Petrom si a deschis al doilea restaurant din cadrul unei benzinarii, in Alba Iulia. (...) Al doilea restaurant deschis in Oradea este situat in centrul istoric, la intrarea in pasajul Vulturul Negru", se arata intr-un comunicat al companiei.

Ambele restaurante au program non-stop. "Suntem incantati de deschiderea celor doua noi restaurante. Dupa o analiza riguroasa a pietei din Romania, am luat decizia unei extinderi din centrul tarii, in zona de vest. De asemenea, ne-am dorit sa deschidem mai multe restaurante Subway in incinta benzinariilor, intrucat acestea au fost foarte bine primite de catre clientii nostri", a declarat Fabiola Rios, marketing manager al Subway pentru CEE si Zona Mediteraneana, scrie MEDIAFAX.

Subway este prezent pe piata din Romania din 2012, cand a fost deschis primul restaurant in Bucuresti, si are in prezent 22 de restaurante in Alba Iulia, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Sibiu si Oradea si isi continua expansiunea. Subway are cea mai mare retea de restaurante din lume, care numara 43.579 de unitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.