Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, cu exceptia autovehiculelor si motocicletelor, a crescut cu 7% anul trecut, ca serie bruta, fiind sustinuta de avansul vanzarilor de produse nealimentare, alimente, bauturi, tutun si carburanti.
Astfel, cresterea inregistrata la nivelul anului trecut s-a datorat majorarii vanzarilor de produse nealimentare (+10,6%), alimente, bauturi si tutun (+7,5%) si comertului cu amanuntul de carburanti pentru autovehicule in magazine specializate (0,3%), scrie MEDIAFAX.

In luna decembrie 2014, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut fata de luna precedenta, atat ca serie bruta (+7,8%), cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate (0,3%).Fata de luna decembrie a anului precedent, vanzarile au crescut cu 6,5% atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.