Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca doreste sa se adreseze Parlamentului in prima saptamana dupa convocare, la inceputul lunii februarie, pentru a prezenta principalele prioritati pentru sesiunea de primavara.
Ponta a precizat ca doreste sa se adreseze Parlamentului in prima saptamana dupa convocare, la inceputul lunii februarie, pentru a prezenta principalele prioritati pentru sesiunea de primavara, el vorbind in acest sens despre Codul fiscal si de procedura fiscala.

"In calitate de premier, voi dori sa prezint celor doua Camere, in prima saptamana de la reluarea sesiunii, intre 1-8 februarie, principalele prioritati pentru sesiunea de primavara a Parlamentului, actele normative pe care dorim sa le transmitem spre aprobare - vorbesc de Codul fiscal si de Codul de procedura fiscala - ca sa existe coordonare intre prioritatile Guvernului si cele ale Parlamentului", a spus Ponta, dupa sedinta BPN a PSD, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.