Dezvoltatorii centrului comercial ParkLake, Sonae Sierra si Caelum Development, au desemnat compania austriaca Strabag pentru realizarea lucrarilor structurale pentru mall-ul din cartierul bucurestean Titan, investitie de 180 de milioane de euro.

"Prin acest contract, compania (...) va fi responsabila pentru continuarea constructiei centrului comercial pe perioada anului viitor. Avand in vedere inaugurarea programata pentru anul 2016, colaborarea cu Strabag ofera investitorilor si dezvoltatorilor ParkLake garantia de atingere la termen a obiectivelor de calitate ale constructiei", se arata intr-un comunicat al dezvoltatorilor.

Centrul comercial, cu o suprafata inchiriabila de 70.000 de metri patrati, este inchiriat in proportie de 70%. ParkLake reprezinta o investitie totala de 180 de milioane de euro si deschiderea este prevazuta pentru anul 2016, avand peste 200 de magazine si o parcare subterana de 2.600 de locuri.

Compania portugheza Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari. Sonae Sierra administreaza si/sau inchiriaza 82 de centre comerciale si o suprafata totala inchiriabila de 2,6 milioane metri patrati. In Romania, compania mai detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu-Valcea, scrie MEDIAFAX.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienta pe piata europeana de real estate.

Strabag opereaza in Romania din 1991. In 2013, cei 1.500 de angajati romani ai companiei au generat un volum de aproximativ 320 milioane euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.