Maladia Ebola, Cupa Mondiala la fotbal organizata in Brazilia si provocarea galetii cu gheata ("Ice Bucket Challenge") se numara printre cele mai dezbatute subiecte pe reteaua de socializare Facebook in anul 2014, informeaza huffingtonpost.com.

In 2013, cele mai dezbatute subiecte de pe Facebook au fost papa Francisc, bebelusul regal britanic si cantareata Miley Cyrus.

Facebook a lansat retrospectiva sa de sfarsit de an "Year In Review", marti, iar aceasta contine cele mai dezbatute subiecte pe aceasta retea in 2014 de catre cei 1,35 miliarde de utilizatori unici pe luna. Facebook a publicat cate un Top 10 ale celor mai populare subiecte in mai multe categorii, inclusiv divertisment, cinematografie si televiziune, scrie MEDIAFAX.

In Statele Unite, principalul subiect de discutie pe Facebook in 2014 a fost maladia Ebola, iar Cupa Mondiala la fotbal a ocupat primul loc pe plan global. Artistul preferat al americanilor a fost Beyonce, single-ul lor preferat a fost "Happy", interpretat de Pharrell Williams, iar cel mai popular serial de televiziune de pe Facebook-ul american a fost "Urzeala tronurilor". Fostul presedinte american George W. Bush a ocupat primul loc in preferintele americanilor la categoria "Ice Buckett Challenge".

Pentru alcatuirea acestor topuri, Facebook a masurat numarul total de comentarii in care erau mentionate anumite subiecte de discutie (inclusiv abrevieri si chiar cuvinte scrise eronat). Clasamentele nu au tinut cont de angajamentele utilizatorilor, exprimate prin comentarii si folosirea butoanelor "Like" si "Share".

Astfel, cele mai dezbatute subiecte din Statele Unite au fost: epidemia de Ebola, Ice Bucket Challenge, Robin Williams, Super Bowl, Michael Brown / Ferguson, Cupa Mondiala la fotbal, conflictul din Gaza, alegerile pentru Congresul american, Malaysia Airlines si grupul terorist Isis.

Pe plan mondial, cele mai dezbatute subiecte au fost urmatoarele: Cupa Mondiala la fotbal, epidemia de Ebola, alegerile prezidentiale din Brazilia, Robin Williams, Ice Bucket Challenge, conflictul din Gaza, Malaysia Airlines, Super Bowl, Michael Brown / Ferguson si Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci.

Citeste si:
Cristiano Ronaldo rămâne căpitanul naţionalei de fotbal a Portugaliei
Cristiano Ronaldo rămâne...

2014 Year in Review from Facebook on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.