Bucurestiul ocupa locul intai intr-un clasament al capitalelor europene dupa viteza medie a conexiunii la internet, depasind orase ca Paris, Londra sau Berlin, potrivit unui studiu intocmit de furnizorul britanic de servicii de broadband Hyperoptic, citat de ISPreview.

Locuitorii capitalei Romaniei beneficiaza de o viteza medie de download de 81,18 Mbps, se arata in clasamentul Hyperoptic, care include 33 de capitale europene. Cifrele se refera atat la internetul utilizat de companii, cat si de gospodarii.

Parisul, cu o viteza medie de 78,15 Mbps, se situeaza pe locul al doilea, urmat de Vilnius (Lituania) cu 60,14 Mbps, Stockholm (Suedia) cu 58,37 Mbps si Berna (Elvetia) cu 51,19 Mbps, scrie MEDIAFAX.

Cu o viteza medie de 26,29 Mbps, Londra ocupa locul 26 in clasament, in urma Berlinului (26,51 Mbps), Varsoviei (26,68 Mbps) si Bruxelles-ului (28,51 Mbps).

Capitala Greciei se situeaza pe ultimul loc, cu o viteza de numai 9,45 Mbps, la mica distanta de Nicosia (Cipru), cu 9,58 Mbps.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.