Twitter va introduce o functie care va permite inregistrarea, editarea si distribuirea de clipuri video direct pe aceasta platforma de microblogging.

Twitter a anuntat, miercuri, pe blogul platformei, planurile pe care le are pentru a creste interesul utilizatorilor sai, relateaza AFP.

Astfel, Twitter planuieste ca, incepand din primul semestru al anului viitor, sa introduca o functie care le va permite utilizatorilor acestei platforme sa inregistreze, sa editeze si sa partajeze clipuri video direct pe aceasta retea, fara a mai fi nevoiti sa foloseasca in acest sens aplicatia Vine.

Totodata, Twitter va introduce incepand de saptamana viitoare o functie care va face mai usor de transformat o conversatie publica intr-una privata. Twitter se gandeste de asemenea cum ar putea face ca utilizatorii sai sa aiba acces mai rapid la acele informatii care sunt de interes pentru ei, scrie MEDIAFAX.

In prezent, pe Twitter sunt publicate in fiecare zi 500 de milioane de tweet-uri, iar utilizatorii le pot urmari cu usurinta in special pe acelea postate de persoanele pe care le urmaresc pe aceasta platforma. Acesta este un model foarte bun pentru multi oameni, insa, intrucat sunt postate atat de multe tweet-uri zilnic, este dificil chiar si pentru cel mai infocat utilizator al platformei sa gaseasca pe Twitter, in orice moment, ceea ce este relevant pentru interesele lui, se mai spune in anuntul postat pe blogul retelei.

Twitter a raportat pentru al treilea trimestru o pierdere de 175,5 milioane de dolari, in urcare de aproape trei ori in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul incetinirii cresterii numarului de utilizatori, dupa cum a relatat in octombrie Bloomberg.

Numarul utilizatorilor activi lunar ai retelei sociale a avansat in al treilea trimestru, cu 23% fata de intervalul corespunzator din 2013, la 284 de milioane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.