Metrorex a atribuit asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct un contract de 67,4 milioane lei (15,3 milioane euro), cu TVA, pentru lucrari suplimentare la magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon.

Lucrarile au fost adjudecate la 1 octombrie, prin negociere fara anunt de participare, potrivit unui comunicat al companiei care administreaza metroul bucurestean. Valoarea contractului, fara TVA, este de 54,41 milioane lei.

Un alt contract pentru lucrari suplimentare la acest proiect, in valoare de 69 milioane lei fara TVA, a fost atribuit acestei asocieri la jumatatea anului trecut. Acordul viza lucrari de deviere a retelelor edilitare, scrie MEDIAFAX.

Asocierea Astaldi (Italia) - FCC (Spania) - Delta ACM (Romania) - AB Construct (Romania) realizeaza lucrarile de rezistenta a sectiunii Raul Doamnei - Opera (Hasdeu), cu o lungime totala de 6,2 kilometri si 9 statii, in baza unui contract atribuit in martie 2011, pentru 918,9 milioane lei, fara TVA.

In constructia acestei magistrale de metrou este implicat si grupul german Max Bogl, selectat in aprilie 2011 pentru realizarea statiei si depoului Valea Ialomitei, printr-un contract in valoare de 231,6 milioane lei, fara TVA.

Retail jobs

Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor al magistralei 5 va fi finalizat in al doilea semestru din 2016, iar intregul proiect are ca termen de finalizare 2020, finantarea fiind asigurata din fonduri europene si de la stat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.