Mark Zuckerberg, estimeaza ca numarul utilizatorilor serviciului WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane in viitorul apropiat.
"Cred ca WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume, si mai cred ca serviciul va conecta doua sau trei miliarde de persoane", a declarat Zuckerberg, citat de Bloomberg. Aproximativ 1,3 miliarde de utilizatori folosesc in prezent serviciile oferite de Facebook, echivalentul a aproape jumatate din populatia conectata la internet.

"Credem ca Facebook are o responsabilitate in a oferi acces la internet tot mai multor persoane, chiar daca va trebui sa cheltuim miliarde de dolari pentru asta", a spus Zuckerberg. Facebook a anuntat, in februarie, preluarea serviciului de mesagerie WhatsApp, in schimbul a 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie a unui start-up in ultimii ani, cu mult peste tranzactia de 1 miliard de dolari prin care Facebook a preluat Instagram in 2012 sau achizitia pentru 8,5 miliarde de dolari a Skype de catre Microsoft. La aceea data, Zuckerberg estima ca serviciul va fi folosit de un miliard de utilizatori, cifra care pare tot mai usor de atins, dupa ce in august numarul persoanelor care foloseau aplicatia era de 600 milioane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.