Presedintele Traian Basescu i-a primit vineri, la Cotroceni, pe membrii Board-ului Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, seful statului aratand ca sectoarele in care Romania are mai mare nevoie de expertiza BERD sunt atragerea de investitii straine, infrastructura, fondurile europene.

Potrivit unui comunicat de presa al Adminsitratiei Prezidentiale, presedinte Traian Basescu a multumit pentru importanta contributie pe care BERD o are la dezvoltarea economica a tarii noastre, scrie MEDIAFAX.

In cadrul discutiilor, seful statului a afirmat ca sectoarele in care Romania are mai mare nevoie de expertiza BERD sunt atragerea de investitii straine, industria alimentara, infrastructura, absorbtia de fonduri europene si sectorul energetic.

In acelasi timp, Traian Basescu a vorbit despre situatia actuala a economiei romanesti, despre importanta asigurarii predictibilitatii si stabilitatii pentru mediul de afaceri, dar si despre riscurile care pot influenta evolutia economiei in urmatorii ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.