Facebook a lansat, joi, o noua aplicatie pentru sistemul de operare iOS care ajuta celebritatile sa se conecteze cu fanii lor intr-un mod mai simplu.

Numita "Mentions", aplicatia este disponibila doar pentru celebritatile si persoanele publice cu pagini verificate. Actorii, atletii, muzicienii si alte personalitati pot sa comunice astfel cu fanii lor.

"Mentions" arata si se comporta ca o aplicatie de baza a retelei de socializare Facebook, dar a fost creata in special pentru a le permite utilizatorilor sa vada ce spun fanii lor despre ei. Pagina "Mentions" le permite celebritatilor sa fie la curent cu persoanele care le urmaresc activitatea si postarile in care sunt mentionate pe Facebook.

"Aproximativ 800 de milioane de oameni sunt conectati cu persoane publice pe Facebook si interactioneaza cu atleti, muzicieni, actori si alte personalitati care sunt importante pentru ei", au spus reprezentantii Facebook.

"De la a-i aplauda pe jucatorii de la Cupa Mondiala la a verifica noutatile postate de celebritatile preferate, sunt peste un miliard de interactiuni intre persoanele publice si fanii lor, pe Facebook, in fiecare saptamana. Vrem sa facem aceste interactiuni si mai bune", mai spun reprezentantii Facebook.

Ideea acestei aplicatii e ca celebritatile sa poata comunica mai usor cu fanii lor de pe Facebook, in conditiile in care au o imagine mai clara despre cine discuta despre ele. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorii pot sustine sesiuni in direct de intrebari si raspunsuri. De exemplu, Facebook va arata cand cantareata Mariah Carey discuta cu fanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.