Academia Catavencu, publicatie editata de Medien Holding, “nu mai are chef de gluma” si isi suspenda activitatea editoriala a anuntat joi redactia.


Motivatiile sunt scrise in comunicatul de mai jos, satiric – salariile au intarziat prea mult, tirajul a fost redus fara justificari si “administratia trustului” vrea sa amestece publicitatea/vanzarile cu presa.

comunicatul integral trimis de redactia Academia Catavencu:

"Redactia Academiei Catavencu “nu mai are chef de gluma”. Administratia trustului de presa in care este inclusa aceasta revista este, ea insasi, o poanta. O poanta buna- daca este vazuta dinafara, sau o poanta proasta, daca este suportata dinauntru.

Astfel, numarul care urma sa apara in ziua de 23 iunie 2014 nu va mai aparea (sau cel putin nu in aceasta formula editoriala). De asemenea, se suspenda si segmentul online al revistei – site si pagina de Facebook. Facem acest lucru pentru ca ne iubim revista, cititorii si meseria. Si pentru ca ne respectam pe noi insine suficient de mult, incat sa nu-i lasam pe altii sa ne injoseasca.", scrie in comunicatul de presa, potrivit Wall-Street.ro.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.