Business 5 Iunie 2014 14:22
Compania UPC si platforma sa de satelit, Focus Sat, vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 si din Cupa Ligii in urmatorii cinci ani, potrivit unui comunicat de presa.

Conform sursei citate, UPC si Focus Sat au semnat recent un acord de distributie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua televiziuni Look TV si Look +, transmite MEDIAFAX.

"Suntem incantati ca le putem oferi clientilor nostri aceasta veste excelenta: la UPC si Focus Sat vor putea urmari meciurile din cele mai importante competitii fotbalistice din Romania. Am ajuns la un acord cu grupul care detine drepturile pentru Liga 1 si Cupa Ligii si vom transmite meciurile in perioada 2014 - 2019. In afara zonei de acoperire UPC, cele doua canale vor putea fi urmarite la nivel national prin platforma de satelit Focus Sat", declara Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO) al UPC Romania.

Conform comunicatului, in urmatorii cinci ani, abonatii UPC si Focus Sat se vor bucura de cinci sezoane de fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.