Business 23 Mai 2014 14:31
Compania de echipament sportiv Nike este pregatita sa platesca 600 de milioane de dolari, pe zece ani pentru a-si continua parteneriatul cu Manchester United.

Sponsor al formatiei engleze din 2002, Nike spera sa-si pastreze parteneriatul cu una dintre cele mai populare echipe din lume, in ciuda unui sezon dezamagitor avut de formatia din Manchester, informeaza MEDIAFAX.

United a terminat editia de campionat 2013/2014 pe locul 7 si a ratat pentru priuma data din 1990 participarea in cupele europene.

Actualul contract dintre Nike si Manchester United a fost incheiat pe 13 ani, cu o valoare de 510 milioane de dolari si expira la finalul sezonului 2014/2015.

Germanii de la Adidas si americanii de la Warrior Sport (New Balance), ultimii sub contract cu FC Liverpool, sunt de asemenea dispusi sa se alature celui mai titrat club englez, a adaugat Wall Street Journal.

In ciuda rezultatelor slabe, Manchester United si-a sporit profitul net pe primul trimestru al anului, cu 26 la suta, la circa 13,5 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.