Business 21 Mai 2014 12:47
Grupul german Bosch a inregistrat in 2013 o crestere cu 18% a cifrei de afaceri din Romania, comparativ cu anul anterior, la 212 milioane euro, si are in plan continuarea extinderii si consolidarea activitatii, dupa ce anul trecut a investit peste 70 milioane euro pe piata romaneasca.

"Anul 2013 a fost foarte important pentru Bosch in Romania, caracterizat prin dezvoltarea solida a tuturor activitatilor. In plus ne-am intarit semnificativ prezenta pe piata romaneasca, iar in anii urmatori dorim de asemenea sa continuam extinderea si consolidarea activitatii", a declarat miercuri Mihai Boldizar, reprezentantul grupului in Romania, transmite MEDIAFAX.

In 2013 Bosch a investit peste 70 milioane euro in Romania, fondurile vizand in principal finalizarea fabricii de tehnologii auto din Cluj si extinderea unitatii din Blaj.

Fabrica de la Cluj, inaugurata la inceputul acestei luni, are 325 de angajati, iar pana la sfarsitul acestui an urmeaza sa ajunga la 750.

Bosch este unul dintre cele mai mari grupuri industriale germane si este prezent in Romania de 20 de ani, unde are 1.700 de angajati in Cluj, Blaj, Timisoara si Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.