Business 16 Mai 2014 12:41
Grupul american Yahoo! a lansat, joi, o revista online consacrata cinematografiei, dupa ce a scos deja pe piata publicatii similare consacrate tehnologiei si gastronomiei.

"Oamenii devoreaza filme pe telefoanele, tabletele si computerele lor", a subliniat, pe un blog al grupului, Josh Wolk, care lucreaza pentru noua revista. "Yahoo! Movies are locul sau pe aceste suporturi, cu trailere, dezvaluiri din culise si galerii foto de la ceremoniile de premiere si de pe covorul rosu", a adaugat el.

Josh Wolk spune ca noua revista va oferi cititorilor si articole redactate de diversi critici de cinema, interviuri cu vedete de la Hollywood, precum si transmisiuni in direct ale marilor evenimente din industria cinematografica.

Revistele online par sa faca parte din strategia pe termen lung a grupului Yahoo!.

In ianuarie, Yahoo! a colaborat cu cateva vedete din muzica si televiziune pentru lansarea primelor doua reviste online ale sale, centrate pe tehnologie si pe gastronomie. Cu ocazia Salonului de produse electronice de la Las Vegas, directorul general al grupului, Marissa Mayer, a lansat atunci cu mare pompa revistele Yahoo! Food si Yahoo! Tech.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.