Business 13 Mai 2014 17:22
Twitter va permite in curand utilizatorilor sai "sa mascheze" in fluxul lor de actualitati mesajele (tweet-uri) publicate de anumite persoane pe care nu le mai considera interesante, fara ca ei sa renunte complet la urmarirea informatiilor publicate de acei internauti.

Aceasta noua functie, denumita in limba engleza "Mute", va fi accesibila "in saptamanile viitoare" pentru toti utilizatorii de Twitter pe iPhone, pe aplicatiile cu sistemul Android si pe site-ul Twitter.com, a anuntat compania californiana, luni, pe blogul sau oficial.

"In acelasi fel in care puteti sa cereti sa primiti notificari pentru a nu rata niciun tweet de pe conturile voastre preferate, veti putea de acum inainte sa cereti sa ascundeti mesajele acelor utilizatori pe care doriti sa ii urmariti mai putin", se explica intr-un mesaj publicat de un director de la Twitter, Paul Rosania.

"«Mute» va ofera si mai mult control asupra continuturilor voastre pe care le vizualizati pe Twitter, permitandu-va sa suprimati activitatile unui utilizator", a adaugat el.

Tweet-urile si retweet-urile unei persoane plasate sub incidenta functiei "Mute" de un utilizator nu vor mai fi vizibile pentru acesta, care nu va mai primi nicio notificare despre acea persoana. Persoana plasata sub "Mute" va continua, in schimb, sa vada tweet-urile utilizatorului care l-a "ascuns" si va putea in continuare sa redistribuie, sa il marcheze ca "favorit" si sa raspunda tweet-urilor acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.