Business 12 Mai 2014 17:55
Generalul Charles de Gaulle a fost primul sef de stat din Occident care avut initiativa cu 50 de ani in urma de a recunoaste China populara.



La jumatate de secol de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre cele doua tari, managerii unei companii pe jumatate franceze, Air-France KLM, isi pun sperantele in China, dar mai ales in potentialul segmentului de lux din Asia, pentru a-si creste veniturile.

Radacinile relatiei dintre Franta si China au fost evidentiate de presedintele Air-France KLM, Frederic Gagey, in deschiderea evenimentului de lansare a noilor cabine de lux La Premiere. „Am ales sa lansam La Premiere la Shanghai din mai multe motive. Shanghai este una dintre cele mai mari metropole ale lumii, aici gasim French Concession (n.red.: Concesiunea Franceza, un cartier numit dupa francezii imperialisti) si, mai important, anul acesta sarbatorim 50 de ani de cand Charles de Gaulle a luat decizia de a recunoaste China”, afirma Frederic Gagey.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.