Business 12 Mai 2014 16:11
Rasnov este cea mai ieftina destinatie nu doar din Romania ci din intreaga lume, luand in considerare cele 6028 cele mai populare destinatii de pe trivago din aceasta luna.

Conform indicelui de preturi hoteliere www.trivago.ro Rasnov detine prima pozitie cu cele mai mici preturi de cazare la nivel mondial, incepand cu anul 2014. In Romania figureaza ca cea mai ieftina destinatie inca din mai 2013, cu o singura exceptie, in luna iulie 2013 cand Vatra Dornei a inregistrat cele mai mici preturi de cazare.


Cele mai ieftine destinatii din Romania sunt apoi Curtea de Arges, Sighetu Marmatiei, Suceava, Campulung Moldovenesc, ce sunt urmate de Ramnicu Valcea (174 RON), Sovata (178 RON) si Baile Herculane (196 RON). In comparatie cu mai 2013, preturile de cazare au scazut in aceasta luna cu pana la -23% in Suceava si -10% in Sighetu Marmatiei, respectiv Campulung Moldovenesc.

Cele mai scumpe destinatii din Romania din luna mai 2014 sunt Poiana Brasov, Mamaia, Sibiu, Bucuresti si Baia Mare. Acestea sunt urmate de Galati (316 RON), Brasov (312 RON) si Ploiesti (312 RON). In comparatie cu luna mai 2013 preturile de cazare inregistreaza in aceasta luna cresteri considerabile de pana la +44% in Baia Mare, respectiv +36% in Poiana Brasov. Poiana Brasov isi mentine statutul de cea mai scumpa destinatie din Romania inca de la inceputul anului 2014.

Indicele preturilor hoteliere www.trivago.ro arata pretul mediu pe noapte al unei camere duble standard, pentru cele mai populare destinatii din Europa de pe trivago. Pentru realizarea acestor statistici sunt folosite peste doua milioane de cautari de hoteluri pe zi la nivel mondial, generate de toate cele 45 de platforme internationale de pe trivago. Utilizand datele stocate la sfarsit de luna, se preconizeaza evolutia preturilor de cazare pentru luna urmatoare. Ofertele de pret se bazeaza pe statisticile obtinute de la sute de agentii de turism online si website-uri de rezervari hoteliere conectate la nivel global pe motorul de cautare de hoteluri trivago.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.