Business 9 Mai 2014 17:03
Posta Broker de Asigurare va solicita, in perioada urmatoare, obtinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de intermediere pe piata asigurarilor, dupa ce, miercuri, a fost adoptat bugetul de venituri si cheltuieli al societatii, una din cerintele solicitate in documentatie de catre ASF.

"Prin adoptarea si publicarea in Monitorul Oficial a bugetului de venituri si cheltuieli al societatii Posta Broker de Asigurare, a fost indeplinita ultima cerinta solicitata in documentatia de obtinere a autorizatiei de functionare de la Autoritatea de Supraveghere Financiara. In perioada imediat urmatoare, societatea va depune documentatia la ASF si activitatea de intermediere va incepe imediat", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Postei Romane, Dan Dumitrescu.

Posta Broker de Asigurare este controlat integral de Compania Nationala Posta Romana.

Conform bugetului, veniturile totale ale brokerului au fost estimate pentru acest an la 618.900 lei, iar cheltuielile totale vor atinge 617.100 lei.

De asemenea, cheltuielile cu salariile pentru cei 3 salariati ai Posta Broker de Asigurare au fost previzionate la 160.100 de lei.

"Aceste cifre reflecta activitatea pentru cele aproximativ sase luni de functionare din acest an", a mai spus Dumitrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.