Business 5 Mai 2014 13:57
Jordan Belfort, autorul cartii autobiografice "Lupul de pe Wall Street", care a stat la baza filmului omonim in regia lui Martin Scorsese si cu Leonardo DiCaprio in distributie, va veni pentru prima data in Romania pe 18 noiembrie, la o conferinta organizata la Bucuresti.

Jordan Belfort, in varsta de 51 de ani, se va afla in premiera in Romania la invitatia companiei de training Extreme Training si va sustine, pe 18 noiembrie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, o conferinta in care va dezvalui secretele din spatele succesului sau si metoda sa de vanzari - "Straight Line Persuasion", scrie MEDIAFAX.

In "Lupul de pe Wall Street", Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat in spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursa in anii '90. In ultimii ani, Jordan Belfort a gasit o cale de-si utiliza, in mod etic, toate calitatile care l-au imbogatit rapid in anii '90, cand castiga un milion de dolari pe saptamana. Fostul broker este in prezent speaker si trainer.

Filmul "Lupul de pe Wall Street" este bazat pe bestsellerul cu acelasi titlu lansat de Jordan Belfort in 1990 si descrie ascensiunea acestuia in lumea finantelor, din anii '80 pana la anchetarea si arestarea acestuia. Personajul interpretat de Leonardo DiCaprio duce o viata libertina, iar filmul abunda in scene de sex, violenta si consum de droguri. Pentru rolul lui Jordan Belfort, Leonardo DiCaprio a castigat, in ianuarie, un Glob de Aur la categoria "cel mai bun actor intr-un musical sau film de comedie" si a fost nominalizat la premiul Oscar.

De asemenea, Jonah Hill, interpretul lui Donnie Azoff, cel mai apropiat colaborator al lui Belfort, a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar. Acestor categorii li se adauga nominalizarile pe care "Lupul de pe Wall Street" le-a primit la Oscarul pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor si pentru cel mai bun scenariu original.

De asemenea, filmul a devenit cel mai profitabil lungmetraj din filmografia lui Martin Scorsese, cu incasari de peste 389,6 de milioane de dolari la nivel global.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.