Lider absolut al site-urilor culinare de mai bine de doi ani, Bucataras.ro a impresionat in saptamana premergatoare Sarbatorilor Pascale, ajungand intre cele mai vizitate 15 site-uri din Romania, alaturi de nume mari ale publishingului online sau de siteuri sustinute de companii-gigant din industria digitala.

Zecile de mii de retete premium, multitudinea de proiecte speciale ale partenerilor nostri, veselia comunitatii si atmosfera calda de pe Bucataras.ro au atras aproape 200.000 de vizitatori unici pe zi, generand 250.000 de vizite si aproape un milion de afisari pe site!

Iata cum a aratat clasamentul de trafic al celor mai bune site-uri din .ro, cu Bucataras.ro printre premianti (atasat - trafic Bucataras aprilie.jpg).

Mai jos, un grafic care ilustreaza evolutia de la an la an a traficului Bucataras.ro in saptamana Pastelui. Se observa o crestere exploziva, cu o audienta de 4 ori mai mare in 2014 comparativ cu 2012, de la 50.000 de vizitatori unici pe zi la aproape 200.000 acum!


Nisa culinara este dominata autoritar de Bucataras.ro, a carui audienta este aproape cit a urmatoarelor doua site-uri la un loc! (atasat - trafic culinar martie.jpg)

Bucataras.ro, deschis mereu catre inovatie si performanta, pregateste noi proiecte spectaculoase pentru partenerii sai din industria culinara, pentru membrii comunitatii sale si pentru toti cei care cauta nu doar retete savuroase si de incredere, ci si un loc vesel si cald, unde sa lege noi prietenii si sa interactioneze relaxat. Exact cum spune si motto-ul Bucataras.ro: "Cook & smile”!



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.