Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, joi, ca lotul 3 al autostrazii Orastie - Sibiu, singurul care mai trebuie dat in folosinta intre cele doua localitati, va fi gata in 15 noiembrie, conform angajamentului luat de constructorul italian.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a inspectat, joi, tronsoanele de autostrada Arad - Nadlac, Lugoj - Deva si Orastie - Sibiu, anuntand ca Lotul 3 al autostrazii Orastie - Sibiu, singurul care mai trebuie dat in folosinta intre cele doua localitati, va fi gata in 15 noiembrie, transmite MEDIAFAX.

"Au cerut pentru lucrari suplimentare 365 de milioane de lei si au primit 26 de milioane de lei. Adica au pierdut. Se incadreaza in prevederile contractuale. Au primit o extensie de timp pana in noiembrie 2014. Vreau sa ne intelegem bine: data de 15 noiembrie 2014 nu este o data stabilita nici de mine, nici de CNADNR, ci este stabilita de Completul de Arbitraj. (...) Angajamentul lor scris este ca pana in iulie termina cei 16 kilometri care sunt neafectati de alunecari, iar cei 6,7 kilometri afectati de alunecarile de teren, pana in noiembrie", a afirmat, intr-o conferinta de presa, ministrul Sova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.