Sony a indemnat vineri posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A sa "inceteze imediat" sa le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie.

"Exista un risc de supraincalzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului", a anuntat grupul intr-un comunicat.

Aproximativ 25.905 de unitati au fost livrate, pana in prezent, la nivel mondial, a precizat un purtator de cuvant.

"Cerem clientilor sa-si opreasca imediat laptopul, sa scoata cablul din priza si din computer si sa inceteze sa-l foloseasca", a scris Sony in comunicat.

"Tocmai studiem controlarea si repararea gratuita a produselor afectate", a adaugat grupul, care este pe cale sa inregistreze numerele de serie potential vizate.

"Informatii noi, detaliate, vor fi furnizate in saptamanile urmatoare", a precizat grupul.

Potrivit unui purtator de cuvant, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producatori de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial. Vaio Fit 11A este un nou model de laptop "multi-flip", a carui particularitate consta in faptul poate fi transformat in tableta, ercanul putand sa fie suprapus peste tastatura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.