30 Martie 2014 , 19:12 in Business
Desi ca urmare a liberalizarii pietei fortei de munca incepand cu 1 ianuarie 2014 era asteptata o crestere a numarului de persoane care reusesc sa acceseze direct un post de ingrijitor de batrani in Germania, germanii prefera sa apeleze in continuare la companii specializate.

Exista mai multe motive pentru care germanii sunt inca reticenti la a recruta direct ingrijitori din Romania, fara sprijinul unei companii specializate. In primul rand, acestia prefera sa angajeze persoane recomandate de o companie, deoarece aceasta garanteaza pentru oamenii trimisi si gaseste solutii in cazul in care o persoana nu poate onora contractul pana la final.

Pe de alta parte, doamnele din Romania care doresc sa obtina posturi de ingrijitoare in Germania prefera sa lucreze printr-o companie specializata precum Promedica24 si nu printr-un intermediar deoarece beneficiaza de angajare legala, pe baza de contract, de salariu atractiv si motivant, de asigurare medicala privata, de acoperirea cheltuielilor de transport, cazare si masa si de asistenta pe toata durata contractului.

Promedica24 presteaza servicii de ingrijire pentru clienti individuali si institutii din Germania. In numele acestora cauta si pregateste candidatii pentru munca, le asigura forma legala de munca si le organizeaza sederea in strainatate.

Echipa Promedica24 este formata din ingrijitoare si asistente calificate precum si consultanti si recrutori care au cunostinte bogate in ceea ce priveste procedurile si standardele serviciilor medicale si de ingrijire, procedurile si standardele serviciilor de recrutare si conditiile de recrutare din fiecare tara. Promedica24 detine mai multe certificari, printre care si certificarea de calitate ISO 9001:2008.

Promedica24 are sedii in orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu si Arad. Detalii despre posturi pot fi obtinute de pe site-ul www.promedica24.ro sau la telefoanele 0369.435.890 (Sibiu), 0357.444.944 (Arad), 0771.651.484 (Cluj Napoca) si 031.405.01.00 (Bucuresti).Te-ar putea interesa si:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la 9AM sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului (P) Locuri de munca pentru ingrijitori de batrani in Germania prin Promedica24.


Ultima ora din Business pe 9AM