Compania israeliana LabStyle Innovations Corp a lansat pe piata, marti, un telefon mobil cu un dispozitiv special care este capabil sa monitorizeze glicemia, ce a fost creat pentru ca persoanele diabetice sa isi supravegheze mai usor concentratia de zahar din sange.

Denumit "Dario", dispozitivul se conecteaza direct la telefonul mobil si contine o aplicatie care ofera in timp real date medicale si analizele de sange.

Produsul este lansat mai intai in Noua Zeelanda, Italia, Australia si Marea Britanie. Deocamdata, el va fi disponibil pentru sistemele iOS de la Apple, insa va functiona in curand si pe platforma Android de la Google, scrie MEDIAFAX.

Reprezentantii companiei LabStyle au precizat ca asteapta aprobarea forurilor care gereaza sistemele de asigurari si se asteapta sa obtina aceasta autorizatie pana la sfarsitul lunii iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.