Fondatorul serviciului de mesagerie instantanee WhatsApp, a carui achizitie de catre Facebook a fost anuntata saptamana trecuta, pentru 19 miliarde de dolari, a dezvaluit, luni, ca aceasta aplicatie va integra apeluri gratuite incepand din al doilea trimestru al acestui an.

"Vom introduce voce in WhatsApp in al doilea trimestru al anului", a anuntat Jan Koum, prezent la Congresul mondial pentru telefonie mobila, organizat la Barcelona.

Aplicatia se apropie astfel de modelul concurentului sau Viber (cumparat recent de grupul japonez Rakuten), care propune deja utilizatorilor sai mesaje si apeluri gratuite, scrie MEDIAFAX.

Reteaua de socializare Facebook a cumparat, miercuri, aplicatia WhatsApp, cu 19 miliarde de dolari in actiuni si lichiditati si spera sa dubleze numarul de utilizatori ai WhatsApp.

"Acum cinci ani nu aveam niciun client", reamintea, luni, Jan Koum. "Acum avem 465 milioane de utilizatori activi" pe plan mondial, o cifra considerata o performanta deosebita pentru "o companie care nu a facut niciodata marketing" si care a devenit cunoscuta mai degraba cu ajutorul informatiilor transmise de utilizatori pe cale orala, a mai spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.