ANAF a initat un control inopinat la Astra Asigurari, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara a instituit procedura de redresare financiara prin administrare speciala a companiei, a suspendat actionarii si conducerea si a numit KPMG ca administrator special.

Surse oficiale din ANAF au declarat pentru MEDIAFAX ca institutia a initiat deja procedurile de control, in urma sesizarii ASF privind suspiciuni de frauda fiscala in cadrul societatii de asigurare.

"Actiunea de control inopinat a inceput deja. Ea va fi urmata de verificarile Inspectiei Fiscale si de alte verificari incrucisate pentru a se gasi eventualele canale de «sifonare» a unor importante sume de bani", au declarat sursele citate.

ASF a anuntat, marti, ca a instituit procedura de redresare financiara prin administrare speciala a companiei Astra, cea mai mare companie de asigurari din Romania, aflata in proprietatea omului de afaceri Dan Adamescu, a suspendat actionarii si conducerea si a numit KPMG Advisory ca administrator special.

Citeste si: ASF a instituit administrarea speciala la compania de asigurari Astra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.