Business7 Februarie 201417:18

Lectura sub un minut

Lucrarile de extindere si modernizare a aeroportului Oradea, in valoare de 129,7 milioane lei, vor incepe la 1 aprilie, iar termenul stabilit pentru finalizarea proiectului este 30 septembrie 2015, a anuntat vineri Ministerul Transporturilor.

Contractul de finantare a proiectului de extindere si modernizare a suprafetei aeroportuare din cadrul Aeroportului Oradea a fost semnat vineri de ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, transmite MEDIAFAX.

Prin acest contract, aeroportul va beneficia de fonduri europene pentru refacerea si extinderea pistei existente si a bretelelor de acces la aceasta, precum si realizarea unei platforme de imbarcare-debarcare care sa poata asigura stationarea unui numar de sase aeronave si a unui sistem de balizaj luminos.

Totodata, proiectul prevede si realizarea unui sistem de iluminat pentru platforma de imbarcare - debarcare, cu piloni de iluminat echipati cu proiectoare.

Citeste si:
6 milioane de masti de protectie au disparut fara urma
6 milioane de masti de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.