Tarom va opera zboruri directe intre Bucuresti si Moscova, incepand din 30 martie, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

"O destinatie solicitata de pasageri, Moscova, reintra in acest an in reteaua noastra de rute (...). Orasul cuprinde obiective turistice impresionante: muzee, teatre de renume mondial precum Teatrul Balsoi, universitati, impresionante biserici si catedrale. Sunt greu de cuprins toate atractiile turistice ale Moscovei, capitala Rusiei fiind o destinatie fascinanta care merita descoperita si redescoperita de fiecare data", a declarat intr-un comunicat Christian Heinzmann, directorul general Tarom, transmite MEDIAFAX.

In perioada 15 februarie - 30 martie pot fi achizitionate bilete la preturi incepand de la 99 euro, pentru calatorii care se vor desfasura in intervalul 30 martie - 30 aprilie.

In afara acestei oferte, toti cei interesati sa calatoreasca la Moscova pot gasi bilete la preturi incepand de la 223 euro, pentru o calatorie dus-intors cu toate taxele incluse. Locurile pentru acest tarif sunt limitate, iar oferta se supune unor termeni si conditii, potrivit companiei aeriene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.