Mai multe zboruri de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului.

Doua zboruri catre Munich si Frankfurt, programate la 6.45, respectiv 6.50, au fost anulate, in timp ce zboruri spre Istanbul si Londra au intarzieri de peste 45 de minute.

Potrivit MEDIAFAX, alte zboruri au intarzieri la decolare de 30 - 45 de minute, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

La sosiri au fost inregistrate putine intarzieri, de maxim jumatate de ora.

Atat pe Aeroportul Otopeni, cat si pe Baneasa, sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

Meterorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati.
In acelasi interval, este cod galben de viscol in Constanta, Sibiu, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui si Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.