Numarul adolescentilor care au conturi pe Facebook a scazut cu 3 milioane fata de anul 2011, potrivit unui studiu al agentiei digitale iStrategyLabs.

Un nou studiu confirma relatarile din presa internationala in ultimul an, potrivit carora adolescentii renunta la Facebook.

Potrivit studiului prezentat de http://istrategylabs.com/, numarul adolescentilor care au cont pe reteaua de socializare Facebook a scazut cu 3 milioane fata de anul 2011.

In 2011, Facebook avea aproximativ 13,1 milioane de utilizatori cu varsta cuprinsa intre 13 si 17 ani, numarul acestora scazand cu 25% in prezent, la 9,8 milioane, scrie MEDIAFAX.

In schimb, numarul utilizatorilor de Facebook cu varsta de peste 55 de ani a crescut cu 80,4% in perioada 2011-2013, de la 15,5 milioane la 28 milioane.

Pe de alta parte, in noiembrie 2013, theguardian.com relata ca adolescentii renunta la Facebook in favoarea altor aplicatii de comunicare instant precum WhatsApp, WeChat si Kakao Talk, o consecinta a faptului ca parintii lor au inceput sa foloseasca tot mai mult aceasta retea de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.