YouTube a lansat un nou sistem online care permite utilizatorilor sa vizualizeze, sa raspunda si sa modereze comentariile online intr-o singura rubrica.

Noul sistem a fost lansat dupa ce YouTube a anuntat, in noiembrie 2013, ca va modifica felul in care utilizatorii vor putea sa comenteze videoclipurile care s-au dovedit a fi nepopulare in randul lor.

Sistemul va inlocui astfel vechea metoda care permitea utilizatorilor sa isi administreze comentariile din YouTube Inbox. YouTube a dezvaluit ca unii dintre utilizatorii site-ului erau nemultumiti de acea metoda, scrie MEDIAFAX.

"Multi dintre voi ne-au spus ca va folositi de YouTube Inbox pentru a va administra comentariile", au spus administratorii site-ului intr-un mesaj publicat pe blogul oficial al acestei platforme.

Ca urmare, administratorii site-ului au conceput foarte repede un nou sistem care sa ofere utilizatorilor o modalitate mai buna de a-si organiza si de a-si administra comentariile.

YouTube a justificat aceasta schimbare, in 2013, spunand ca noul sistem online va oferi utilizatorilor mai multe instrumente pentru a-si administra mai bine comentariile asociate videoclipurilor lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.